♫♪ ♫♫♪ بازارصفا ღ ღ



كشورهای همسایه معمولا تحت‌تاثیر الگوی غذایی هم قرار گرفته و بعضی از غذاهای كشورهای همجوار را با اندكی تغییرات و به‌صورتی كه با ذائقه‌شان هماهنگ باشد در فهرست غذایی خود قرار می‌دهند
 این اتفاق در مورد باقالاپلوی ایرانی برای كشورهای پاكستان و هندوستان تا حدودی افتاده است. آنها این غذای خوشمزه را به طریق زیر می‌پزند. بد نیست این‌بار شما این روش را امتحان كنید.

  مواد لازم برای 4نفر:

- 275 گرم یا یك و یك‌دوم پیمانه برنج باسماتی
- 3 پیمانه آب
- 40 گرم یا 3 قاشق سوپ‌خوری كره
- 175 گرم یا یك و یك‌دوم پیمانه باقالای تازه و ریز
- 6 قاشق سوپ‌خوری شوید تازه خرد شده
- یك قاشق چای‌خوری دارچین
- یك قاشق چای‌خوری زیره سبز
- نصف قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده
- نمك به مقدار لازم
- مقداری شوید تازه برای تزئین
- یك قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز

  طرز تهیه:

1 - قابلمه‌ای را آماده كرده و برنج را همراه با آب در آن بریزید. مقدار كمی نمك هم به آن اضافه كنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب آن به جوش آید. پس از آن، مدت 10 دقیقه صبر كنید تا برنج كاملا در آب بجوشد؛ سپس آن را در سبدی آبكش كنید.
2 – قابلمه دیگری آماده كرده و یك‌سوم از كره را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود. سپس كف قابلمه را با لایه‌ای از برنج آبكش‌شده پوشانده و یك‌چهارم از میزان باقالا و مقدار كمی شوید تازه خرد شده را روی آن بریزید.
3 – حالا لایه دیگری از برنج را روی شوید ریخته و همین‌طور ریختن مواد را به‌صورت لایه‌لایه ادامه دهید تا مواد به پایان برسد؛ البته لایه پایانی باید برنج باشد. نصف استكان آب داخل برنج بریزید، سپس قابلمه را به مدت 8‌دقیقه روی اجاق‌گاز قرار دهید.
4 – پس از این مدت، باقیمانده كره را آب كرده و روی برنج بریزید. در پایان، دارچین، زیره و فلفل قرمز را روی برنج بپاشید و دم‌كنی را روی قابلمه بگذارید.
حرارت اجاق‌گاز را پایین آورده و 25 تا 30 دقیقه صبر كنید تا برنج دم بكشد. از طرفی دیگر، پودر زعفران را در آب حل كرده و مقداری برنج را به آن آغشته كرده و پس از كشیدن برنج، سطح آن را با برنج زعفرانی و چند برگ شوید تازه تزئین كنید.
نكته: در این باقالاپلو از باقالای خام استفاده شده است؛ اگرچه باقالای مصرفی خیلی ریز و زودپز است ولی اگر در پخت كامل آن مردد هستید بهتر است باقالا را به صورت مجزا پخته و سپس لابه‌لای برنج بریزید.





نوع مطلب : مجله آشپزی، مهارت های ارتباطی ، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

1398/10/23 17:38
Great article! We are linking to this particularly great post on our website. Keep up the great writing.
1398/10/15 18:32
Awesome write-up. I am a regular visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a long time.
1398/10/11 12:21
That is a great tip particularly to those fresh to the blogosphere. Short but very accurate information… Appreciate your sharing this one. A must read post!
1398/10/2 19:37
Marvelous, what a webpage it is! This webpage presents useful information to us, keep it up.
1398/09/18 18:42
Download ringtones, message tones, alert tones etc... Free mobile ringtones for all type of phones, shared and submitted by our users. Choose from over 41000 ringtones uploaded under various categories. Get the latest ringtones in mp3 file format and set the coolest, trendiest tone as your mobile ringtone.<br>

<a href=https://dolotnuthietke.com/sitesmapes.php>radha krishna ringtone download mp3</a>
<a href=https://dolotnuthietke.com/sitesmapes.php>ringtone download mp3 music</a>
<a href=https://dolotnuthietke.com/sitesmapes.php>iphone 7 ringtone download mp3</a>
<br>

Access unlimited number of ringtones and download them with out sign up or registration. Surveys reveal that more than half of the mobile phone users between 15 to 30 years of age download ringtones at least once. To upload and share your collection of ringtones with other, click the 'Upload Ringtone' button and submit .mp3 files under 2MB in size.<br>

<a href="http://andishehman.ir/post/525/">download ringtone sms mp3</a>
d6fcfe2
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو